HvA Pride is op de Paarse Vrijdag 2018 opgericht door Kiek Vellinga en Richard van der Veen. Samen strijden zij voor veilig en inclusief onderwijs, waarbij zij zich sinds de oprichting: "Vrijer voelen voor de klas".

Kiek Vellinga (Zij/haar)

Met HvA Pride wil ik ervoor zorgen dat je op de HvA kunt zijn wie je bent, in een veilig leer- en werkklimaat. Voel je welkom!

Richard van der Veen (Hij/hem)

Ik wil momenten creƫren die van betekenis zijn voor de queerstudent die thuis zichzelf niet mag of kan zijn. Ik bouw iedere dag met liefde aan het vergroten van de HvA Pride-community.

Het schooljaar van 2022-2023 kwam Hugo de Graaf het team versterken en voor 2023-2024 is hier ook de hulp van Lonne van Heijningen bij gekomen.

Hugo de Graaf (Hij/hem)

ik wil me vooral bezighouden met verbinding door creativiteit en beweging. Daarnaast wil ik me sterk maken voor kennisverbreding en het delen van kennis en ervaring door middel van allerlei fijne activiteiten. Ik kijk ernaar uit om met iedereen te praten en een goede tijd te hebben.

Lonne van Heijningen (Zij/haar)

Zelf heb ik zulke leuke herinneringen gemaakt bij HvA Pride, dat ik hier nu als bestuurslid en designer werk. Bij pride zet ik me in voor werk waar ik volledig achter sta en ik hoop met het bestuur de pride groter te kunnen maken zodat iedereen zich veilig en gezien voelt. Ik hoop net zo'n impact bij anderen te maken als dat HvA Pride hiervoor bij mij heeft gedaan <3