HvA Pride is op de Paarse Vrijdag 2018 opgericht door Kiek Vellinga en Richard van der Veen. Samen strijden zij voor veilig en inclusief onderwijs, waarbij zij zich sinds de oprichting: "Vrijer voelen voor de klas".

Kiek Vellinga (Zij/haar)

Met HvA Pride wil ik ervoor zorgen dat je op de HvA kunt zijn wie je bent, in een veilig leer- en werkklimaat. Voel je welkom!

Richard van der Veen (Hij/hem)

Ik wil momenten creƫren die van betekenis zijn voor de queerstudent die thuis zichzelf niet mag of kan zijn. Ik bouw iedere dag met liefde aan het vergroten van de HvA Pride-community.

Het schooljaar van 2022-2023 komen Hugo de Graaf en Jennifer Houtman het team versterken.

Hugo de Graaf (Hij/hem)

ik wil me vooral bezighouden met verbinding door creativiteit en beweging. Daarnaast wil ik me sterk maken voor kennisverbreding en het delen van kennis en ervaring door middel van allerlei fijne activiteiten. Ik kijk ernaar uit om met iedereen te praten en een goede tijd te hebben.

Jennifer Houtman (Zij/haar)

Ik ga me richten op design, en ik hoop ook wat te kunnen doen met mijn passie voor schrijven. Ik hoop nieuwe mensen naar onze events te trekken en samen met het Prideteam veranderingen te maken binnen (en buiten) de HvA.

Ik heb er enorm veel zin in!