Vandaag, 17 mei, is het de internationale dag tegen LHBTQI+-geweld, ook wel bekend als IDAHOT. Op deze dag in 1990 schrapte de Wereldgezondheidsorganisatie homoseksualiteit officieel van de internationaal gehanteerde lijst van ziekten, waarin homoseksualiteit te boek stond als een psychische aandoening.

HvA Pride werkt in het kader van deze dag samen met LHBTQI+-sportvereniging Tijgertje en organiseert een workshop Krav Maga - embrace empowerment op woensdag 22 juni van 16.30 - 18.00. Op de flyer wordt er hartstikke gejudood maar dat maakt ons natuurlijk helemaal niks uit 😁.

De workshop vindt plaats in de sporthal van Amstelcampus Sport & Fitness, onder het Muller Lulofshuis aan de Wibautstraat.

Er zijn maar 30 plekken beschikbaar, dus zorg dat je snel jouw ticket bemachtigt via de QR-code of via deze link🧘💪!