HvA Pride trekt Amsterdam in en slaat opnieuw de handen ineen met De Roze Filmdagen. Op donderdag 10 november vertonen we in filmhuis Kriterion de film Futur Drei.

Vooraf komt Werner van Roze Filmdagen langs voor een korte introductie over deze film en na afloop is er ruim de tijd om na te kletsen onder het genot van een drankje on the house.

🎥 Dan nog een tipje van de sluier over de film Futur Drei die een Teddy Award voor Beste Speelfilm won op Berlinale in 2020:

"Futur Drei is een rauw en oprecht coming-of-age drama van de Duits-Iraanse filmmaker Faraz Shariat. Terwijl Parvis van zijn jeugd geniet en niks van zijn afkomst wil weten, ligt het hart van zijn ouders, ondanks dat ze verbannen zijn, nog steeds in Iran. Wanneer Parvis een taakstraf moet uitvoeren in een asielzoekerscentrum, ontmoet hij de gevluchte Iraanse broer en zus Amon en Banafshe. De gevoelens tussen Parvis en Amon bloeien op, maar al snel ontstaat het besef dat hun toekomst samen door ongelijkheid, homofobie en bureaucratie door hun vingers kan glippen."

Taal 🇩🇪
Ondertiteling 🇳🇱

Programma:

  • 16.15 - Inloop
  • 16.30 - Introductie
  • 16.45 - Futur Drei
  • 18.15 - Borrel 🍻

Het is een kleine zaal, dus haal snel je tickets via de eventbrite pagina!

Mocht je een ticket hebben gereserveerd en het uiteindelijk toch niet halen, annuleer deze dan via je account in Eventbrite zodat we andere HvA'ers blij kunnen maken.

Tot dan! 👋🏽