Het is tijd voor een nieuwe Game Night ๐ŸŽฎ๐ŸŒŸ

We hebben jullie gemist! Samen met GameIT organiseren we een IRL evenement op woensdag 5 april om 18:00 op de 6e verdieping van het Wibauthuis. ๐ŸŽ‰

Ook deze editie zijn er weer te gekke games te spelen. Of je nu houdt van Just Dance, een potje Twister, of 30 Seconds: het is er allemaal te vinden! Tijdens deze editie van de Game Night kun je zelfs in de prijzen vallen! Laat je game skills tijdens een toernooi van Tricky Towers. Schrijf je snel in voor de Game Night via de link in bioโœ๐Ÿฝ

Voor dit evenement kunnen we ook je hulp gebruiken. Wil je graag een handje helpen? Of heb je games, spellen of andere hardware die geleend zouden mogen worden voor de Game Night? Ook hiervoor kun je je aanmelden via de tweede link in bio. โœ๐Ÿฝ

Maak je klaar voor een avond vol games, gezelligheid en plezier met medestudenten en GameIT! ๐ŸŒˆ๐ŸŽฎ๐ŸŽ‰