Met spoken word, storytelling, beeld en geluid neemt Geoffrey van der Ven ons op 🗓️ dinsdag 26 september om 16.30 @‌floor_hva mee in de verborgen geschiedenis van de queer community. Ontdek Afrikaanse tradities en de heldenverhalen die niet nieuw zijn, maar te lang ongehoord.

Geoffrey is onder andere een ambassadeur van Spraakuhloos, het Rotterdam Street Culture Festival en heeft onlangs de “Poet of the Year” award gewonnen bij de Queer & Feminist Poetry Awards.” Hij stond op spoken word podia als Tell’em, Woorden Worden Zinnen en Mensen Zeggen Dingen. Ook treedt Geoffrey op tijdens diverse evenementen als Museum Nacht, Rotterdam Pride, en History Month Breda

Na de voorstelling vindt er een gesprek plaats onder leiding van programmamaker en moderator Demi van de Worp.

Zien we je de 26e? Haal snel je gratis kaartjes via deze link 👩🏽‍💻